Lp. |
Data, dzień |
Jadłospis obiadowy |
Alergeny |
1. |
07.04.2025 poniedziałek |
Zupa kapuśniak z ziemniakami i wędliną (300ml) Makaron z serem (280g) Woda z cytryną (200ml)
|
gluten, seler, mleko, |
2. |
08.04.2025 wtorek |
Zupa krupnik (300ml) Klopsy w sosie koperkowym (90g/200ml), ziemniaki (150g), buraczki (80g), kompot (200ml)
|
gluten, seler, mleko, jajko |
3. |
09.04.2025 środa |
Zupa pieczarkowa z makaronem (300ml) Prażone (280g) Maślanka (200ml)
|
gluten, seler, mleko |
4. |
10.04.2025 czwartek |
Zupa kalafiorowa z makaronem (300ml) Udziec z kurczaka (1 szt) Ziemniaki (150 g) Surówka z selera z rodzynkami (80g) kompot (200 ml)
|
gluten, seler, mleko, |
5. |
11.04.2025 piątek |
Zupa krem z białych warzyw (300ml) Paluszki rybne (90g), ziemniaki (150g) Surówka z marchewki i jabłka (80g) kompot (200ml)
|
gluten, seler, mleko, jajko |
![]() | Jadłospis od 07.04.2025 do 11.04.2025_DO_WYDRUKU.docx (Rozmiar: 14719 bajtów) |